Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Πάφος FC και την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Κώστας Φασουλιώτης.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί γιατί είναι στην 1η θέση με διαφορά ενός και τεσσάρων βαθμών από τις άλλες δύο πολύ καλές ομάδες. Η επόμενη αγωνιστική θα είναι σημαντική. Η ΑΕΚ παίζει με την Ομόνοια, παίζουν μεταξύ τους ανταγωνιστές του. ΑΝ νικήσει το ΑΠΟΕΛ, δεν μπορούν να νικήσουν και οι δύο αντίπαλοι του. Είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ αλλά δικαιούνται και οι άλλες δύο ομάδες»

Για την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο: «Το ΑΠΟΕΛ νίκησε δίκαια. Το ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο όπως δεν παίζει εδώ και εβδομάδες. Ήταν ανεβασμένος ο Μαρκίνιος. Ήταν μια σημαντική νίκη».

Αν νικούσε η ομάδα εκείνο το παιχνίδι με την Ανόρθωση θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα: «Αν το ΑΠΟΕΛ νικούσε σε εκείνο το παιχνίδι στο οποίο όλοι περίμεναν να νικήσει αλλά κοιτάζουν μπροστά. Μένουν τρία παιχνίδια και επαναλαμβάνω ότι θα είναι σημαντική η επόμενη αγωνιστική».

Για τις επιλογές του Σα Πίντο: «Θέλει πολύ δουλειά το ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι για να διακριθεί στην Ευρώπη. Εύκολα ή δύσκολα θα κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει τρία ματς στο ΓΣΠ και πρέπει όλοι να δώσουν ότι μπορούν για να κατακτηθεί ο τίτλος».

Ο Κβιλιτάια έδωσε κάτι παραπάνω: «Προτιμώ τον Κβιλιτάια από τον Τομανέ. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι όπως το θέλουμε, πάει καιρός να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Κρατάμε τη νίκη. Την Κυριακή με 14-15 χιλιάδες συνεχίζουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Δίπλα στη λέξη ΑΠΟΕΛ πρέπει να υπάρχει η λέξη τίτλος».