«Μαχητική», αποφασισμένη και καλύτερη από ποτέ. Στην κορυφαία σεζόν της ιστορίας της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο «πνίγει» κάθε αντίπαλο και κανένας δεν μπορεί να της απαγορεύσει να… ονειρεύεται ακόμη και το τρεμπλ! Και αν το κάνει, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες, με μόλις 10 ως ποντάρισμα!

Είναι φανερό πως η σεζόν που διανύει η Μπάγερ Λεβερκούζεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από «ονειρική».

Με τον Τσάμπι Αλόνσο στο «τιμόνι», οι «ασπιρίνες» συνεχίζουν ακάθεκτες την πορεία τους κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η οποία είναι με διαφορά, η καλύτερη της ιστορίας τους.

Άλλωστε, η γερμανική ομάδα είναι μία από τις πέντε που παραμένουν αήττητες για φέτος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού μετρά 37 νίκες και 5 ισοπαλίες, σε 42 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Κι όμως, αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά της. Πέρα από το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Αλόνσο και το «μαχητικό» πνεύμα, που δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να επαναπαυτούν και της έχει δώσει 24 γκολ από το 80ο λεπτό και έπειτα (118 συνολικά), η σημαντικότερη επιβράβευση για την Μπάγερ, βρίσκεται μόλις 180 λεπτά μακριά!

Δύο αγώνες απομένουν για να στεφθεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν νταμπλούχος Γερμανίας και να πραγματοποιήσει κάτι, το οποίο δεν έχει καταφέρει ποτέ, από το 1904, όταν και ιδρύθηκε.