Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Ίσως κάναμε την χειρότερη φετινή εμφάνιση. Δεν  φταίει ένα πράγμα. Υπάρχει προπονητής, βοηθοί που είναι οι δουλειά τους να διορθώσουν αυτό που έφταιξε για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στην συνέχεια και δη στον ημιτελικό του Κυπέλλου που είναι σε δύο μέρες. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για εμάς από την στιγμή που για την ώρα στο πρωτάθλημα είμαστε εκτός θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Να αποδείξουμε ότι δεν είναι αυτός ο Άρης αλλά ότι είναι καλύτερος».

Δεν ήταν καλή η εικόνα του Άρη: «Σίγουρα δεν είναι αυτός ο Άρης. Δεν πέρασε πολύς καιρός που κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη».

Τι έφταιξε; «Κανείς δεν ήταν καλός. Όπως κάνουμε στις νίκες κάνουμε και στις ήττες. Όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί χάνουμε και πρέπει να δώσουμε απάντηση την Τετάρτη στο γήπεδο».

Θα απουσιάζει και στο παιχνίδι Κυπέλλου ο προπονητής σας: «Είναι η τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Προέκυψε πρόβλημα με τον Μαγιαμπέλα. Υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα. Αυτοί που θα είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στο γήπεδο. Εκτός και οι Γιαγκό και Στρούσκι».

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Η πρώτη θέση δεν είναι καν στο μικροσκόπιο μας, είμαστε τέταρτοι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κορυφή. Οι ελπίδες είναι μαθηματικές, έχουμε τρεις ομάδες από πάνω μας. Δεν πετάμε λευκή πετσέτα. Θα τα δώσουμε όλα και σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για να πάρουμε ότι μπορέσουμε να πάρουμε».

Για τους ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών: «Ο  Καζού θα παίξει με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός με το ΑΠΟΕΛ. Ο Σανέ θα μείνει εκτός με την ΑΕΚ και θα παίξει κόντρα στο ΑΠΟΕΛ».