Στην ΑΕΛ έχουν κλειδώσει τα άτομα που θα είναι στο νέο ΔΣ της ομάδας καθώς όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν υποβάλει τις υποψηφιότητες τους .
Όπως αναμενόταν δεν υπάρχει δεύτερος συνδυασμός οπόταν στην Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου αναμένεται να επικυρωθεί ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Κώστα Κωνσταντίνου.
Από εκεί και πέρα φαίνεται πως έχει κλειδώσει και η θέση του αντιπροέδρου με τον Νικόλα Καρασαμάνη να την αναλαμβάνει. Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν λίγο πολύ κατανεμηθεί αλλά η πλήρης σύνθεση και ο ρόλος του καθενός αναμένεται να βγει σε ανακοίνωση από το σωματείο.
Πλέον αναμένεται με το που θα αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα , άπαντες να πέσουν με τα μούτρα στην δουλειά, αφού υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει η ΑΕΛ να είναι πιο δυνατή την νέα χρονιά, είτε αυτό λέγεται τεχνική ηγεσία είτε λέγεται ποδοσφαιριστές. Προφανώς θα πρέπει να καθοριστεί το πλάνο της ομάδας για την νέα χρονιά για να ξέρουν όλοι το πώς προχωρούν.
Για το πόσες και ποιες αλλαγές θα υπάρξουν στην ομάδα αυτό δεν μπορεί να λεχθεί τώρα. Το νέο ΔΣ θα πρέπει να αποφασίσει το πώς θα προχωρήσει η ομάδα στο κομμάτι τεχνική ηγεσία και μετά ανάλογα και με τα υπόλοιπα. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει εννοείται καμιά απόφαση.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι υπάρχει πρόθεση και από το νέο ΔΣ να συνεχιστούν οι επαφές με τους Γερμανούς επενδυτές και μάλιστα έχει καθοριστεί και το άτομο που θα είναι υπεύθυνος για τις επαφές αυτές.

Μιχαήλ Αριστείδου