Σημαντική νίκη για την Κάντιθ, η οποία χάρη σε τέρμα του Ναβάρο στο 51ο λεπτό κέρδισε με 1-0 την Γρανάδα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος και έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Παρέμειναν στους 14 βαθμούς οι φιλοξενούμενοι και πλησιάζουν όλο και περισσότερο στη Segunda Division.
Στο 7’ η Κάντιιθ απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με κεφαλιά του Φαλί, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ναβάρο, ενώ στο 14ο λεπτό ο Μπατάλια σταμάτησε την κεφαλιά του Ράμος. Στο 26’ το σουτ που επιχείρησε ο Σομπρίνο κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρε της Γρανάδα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 51ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν ο Αλκαράθ με ωραία πάσα βρήκε τον Ναβάρο, ο οποίος κατέβασε όμορφα την μπάλα και με ένα καταπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 68’ ο Λεντέσμα είπε όχι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουμπάου, ενώ επτά λεπτά αργότερα το πλασέ του Σομπρίνο πέρασε λίγο άουτ. Στο 78’ ο Ράμος αστόχησε σε τετ α τετ και ένα λεπτό αργότερα η Κάντιθ είχε ακυρωθέν γκολ με τον Χουάνμι. Στο 81’ το πλασέ του Ράμος από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 86’ η Γρανάδα έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως το δυνατό σουτ του Λεντέσμα «έγλυψε» το δεξί δοκάρι του Λεντέσμα.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Καρθελέν, Κουστ, Φαλί(66’ Ούσου), Ερνάντες, Ναβάρο(76’ Πιρές), Αλκαράθ, Κουαμέ(46’ Φερνάντεθ), Σομπρίνο, Χουάνμι, Ράμος(85’ Γκουαρδιόλα)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μπατάλια, Μπρούνο Μέντες, Ρούμπιο, Μιγκέλ, Νέβα, Ρουίθ(87’ Καγιεχόν), Χόνγκλα(46’ Γκουμπάου), Σάντσεθ(64’ Κουρμπεάνου), Μελέντο(64’ Πουέρτας), Βιγιάρ(46’ Πελίστρι), Μπογέ