Μία δήλωση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα έλαβε χώρα από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επισήμανε πως αρέσκεται να είναι προπονητής και… τίποτα άλλο. Αυτό δεν συνέβαινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρόμα, στις οποίες ο ρόλος του ήταν πολύ μεγαλύτερος!

Αποκλειστική συνέντευξη στον Fabrizio Romano παραχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα, για πρώτη φορά μετά την απόλυσή του από τη Ρόμα.

Είναι ελεύθερος, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμη και να μεταβεί στη Σαουδική Αραβία, ενώ θεωρεί δεδομένο το γεγονός πως θα επιστρέψει στους πάγκους από το καλοκαίρι και έπειτα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η κορυφαία στιγμή της συνέντευξης, αφορά μία… συνειδητή παράλειψή του στο όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συζήτηση αφορούσε τον ρόλο του προπονητή και ο ίδιος επισήμανε πως υπήρχαν ομάδες που τον ήθελαν αποκλειστικά για αυτό, και άλλες που τον χρειάστηκαν ως προπονητή, τεχνικό διευθυντή, υπεύθυνο επικοινωνίας και τον άνθρωπο που θα υπερασπίζεται παίκτες και ομάδα.

Αυτό δεν του άρεσε σε καμία περίπτωση, ο «Special One» είπε πως στόχος του είναι να αποτελεί απλώς τον προπονητή. Και το είχε αυτό στην Ίντερ, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τσέλσι και την Πόρτο. Όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρόμα!