Η Γιουβέντους επιβεβαιώνει πως έχουν «παγώσει» οι επαφές για την επέκταση της συνεργασία της με τον Φεντερίκο Κιέζα, που λήγει τον Ιούνιο του 2025, και σκέφτεται το καλοκαίρι να τον παραχωρήσει, έχοντας δεχτεί το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».
Ο 26χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη φετινή σεζόν και ο τεχνικός της ομάδας, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, εισηγήθηκε στη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις απαιτήσεις του.
Η ομάδα του Τορίνο τού προσφέρει αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φθάνοντας τα έξι εκατ. ευρώ, και του έχει δώσει «τελεσίγραφο» ν’ απαντήσει έως το τέλος Απριλίου, αλλιώς το καλοκαίρι θα παραχωρηθεί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού ιστότοπου «Team Talk» Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη έχουν προσεγγίσει την εταιρία που τον εκπροσωπεί «Lian Sports Group». Ο Κιέζα εντάχθηκε στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2020 από τη Φιορεντίνα και τη φετινή σεζόν έχει επτά γκολ και δύο ασίστ σε 24 συμμετοχές με τη φανέλα των «μπιανκονέρι».