Ο βασικός κορμός της ομάδας, δεν πρόκειται να αλλάξει. Δηλαδή θα  είναι έκπληξη αν δεν  πάρουν φανέλα βασικού με την Ομόνοια οι Μπέλετς, Τσεπάκ, Βιτάλ, Σούσιτς, Ντβάλι, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Ντογκαλά, Κβιλιτάια,  Μαρκίνιος και Βιγιαφάνες.
Με αυτή τη φιλοσοφία, ετοιμάζει την ομάδα του ο Ρικάρντο Σα Πίντο που έδειξε μέχρι στιγμής, ότι δύσκολα προχωρεί σε αλλαγές, όταν μάλιστα δεν έχει σοβαρό λόγο για να τις κάνει.
Μπορεί να άφησε αρνητικά σημάδια, η εμφάνιση και το αποτέλεσμα με τον Άρη, όμως δεν σημαίνει ότι θα διαφοροποιήσει τον γνωστό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους αγώνες ο Πορτογάλος κόουτς.
Το ευχάριστο για το Σα Πίντο, έχει να κάνει με την ετοιμότητα και άλλων παικτών τους οποίους μπορεί να αξιοποιήσει, όπως ο ίδιος θέλει.
Ο Δώνης, ο Τομανέ, ο Σατσιάς, ο Σαρφό, ο Εφραίμ,  είναι οι βασικές εναλλακτικές επιλογές που έχουν τα φόντα, να μπουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν το πλάνο του προπονητή.
Η πιθανή 11άδα μαζί με τους 5 πιο πάνω ποδοσφαιριστές, αναμένεται να κληθούν για να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή.