Για όσα αφορούν τον Άρη μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος.

Για την ήττα από την Πάφος FC: «Δεν ήμασταν καλοί και σε αυτό το επίπεδο αν δεν είσαι καλός και χωρίς όλη την τύχη με το μέρος σου το πιο πιθανό είναι να χάσεις. γενικότερα δεν έχουμε τύχη φέτος αλλά δεν βοηθήσαμε τον αυτό μας. Κάναμε ένα από τα χειρότερα μα παιχνίδια».

Σας λείπει ο Μπαμπίκα; «Θεωρώ πως όχι. Ακούω πολλούς να λένε ότι έλειψε. Έδινε πολλά με την ταχύτητα του αλλά έχουμε πολλούς και καλούς επιθετικούς. Ο Μπαμπίκα ένα γκολ πέτυχε στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω ότι μας έλειψαν τα γκολ του».

Δεν βοήθησε ο Κοκόριν: «Αυτό είναι το ένα, ενώ είναι και η απουσία του Στρούσκι που είναι κομβικός για εμάς. Δυστυχώς τον χάσαμε για αρκετό καιρό».

Κάνει αυτοκριτική ο Κοκόριν; «Είναι άτυχος, έχασε πολλά παιχνίδι λόγω τραυματισμών και ακόμα είναι έξω. Όταν χάσεις αρκετά παιχνίδια δεν μπορείς και όταν είσαι υγιής να μπεις και να είσαι αυτός που πρέπει. Χρειάζονται αγωνιστικά λεπτά. Όσο μεγάλος παίκτης και αν είναι, δεν αποτελεί εξαίρεση».

Ήταν ευκαιρία να πιάσετε το ΑΠΟΕΛ γνωρίζοντας και από πριν την ήττα του ΑΠΟΕΛ, μπήκε περισσότερη πίεση; «Το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν με το ΑΠΟΕΛ. Αν δεν νικούσαμε θα πήγαινε 9 βαθμούς η διαφορά και θα ήταν δύσκολο. Το ματς με την Πάφος FC ήταν επίσης κομβικό αλλά δεν ήμασταν καλοί»

Είναι τραγικός ο απολογισμός σας στην β’ φάση: «Δεν θα έλεγα όταν είναι τραγικός, δεν είναι καλός. Αν παίρναμε ακόμα τρεις βαθμούς θα ήμασταν πρώτοι. Είναι λεπτές οι ισορροπίες. Προχθές δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι αλλά από το πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια αδικηθήκαμε από το αποτέλεσμα. Μετά ήταν η ισοπαλία με την ΑΕΚ στην Λάρνακα και νικήσαμε το ΑΠΟΕΛ».

Για την αποβολή του Σπιλέφσκι: «Προχθές τι έκανε; Πέταξε ένα μπουκάλι στα δικά του πόδια. Άκουσα αναλυτές που είπαν ότι ήταν υπερβολική η αποβολή. Πολλές φορές αν κάνει κάποιος το λέμε. Δεν ξέρω αν άλλος προπονητής έχει αντίθετη άποψη με τον διαιτητή να αντιδρά ποιο ήπια».

Θα λείψει σε δύο παιχνίδια; «Θεωρητικά είναι δύο…».

Σκέφτεστε καθόλου τον προγραμματισμό:  «Είναι σε εξέλιξη ο προγραμματισμός αν και σε αυτή την φάσης δεν θα προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή. Δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε οτιδήποτε, θέλουμε να ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές και να επιστρέψουμε για τους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».