Στο… κυνήγι του Champions League παραμένει η Ρόμα, με τους «Τζιαλορόσι» να επικρατούν εκτός έδρας της Μόντσα με σκορ 4-1 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Serie A.  Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι βρίσκεται στην 5η θέση και στο -1 από την 4η Μπολόνια, με τους «ροσομπλού» ωστόσο να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 18ο λεπτό με τον Κριστάντε, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ και με τη βοήθεια του VAR λόγω οφσάιντ. Ο χρόνος περνούσε και τελικά 20 λεπτά αργότερα (38΄) οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ με τον Λορέντσο Πελεγκρίνι να κάνει το 1-0 έπειτα από ασίστ του Ρομέλου Λουκάκου. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο η Ρόμα βρήκε και 2ο γκολ, με τον Βέλγο στράικερ να σκοράρει για το 2-0 στο 42ο λεπτό έπειτα από γύρισμα του Ντιμπάλα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα «κλείδωσε» τη νίκη, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να σκοράρει για το 3-0 στο 63ο λεπτό, ενώ στο 82′ ο Παρέδες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Μόντσα ήταν να μειώσει στο τελικό 4-1 στο 87′ με τέρμα του Καρμπόνι.