Εννοείται ότι στην Μπάγερ δεν θέλουν ούτε να ακούν για αποχώρηση του Αλόνσο από την ομάδα τους, που δεν αποκλείεται σε μερικές εβδομάδες να είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας καθώς έφτασε πια στο +10 από την Μπάγερν Μονάχου και οδεύει ακάθεκτη προς τον τίτλο στην Μπούντεσλιγκα.

Μόνο που η εξαιρετική δουλειά του Αλόνσο τον έχει κάνει περιζήτητο και είναι βέβαιο πως τόσο η Μπάγερν όσο και η Λίβερπουλ θα τον… κυνηγήσουν προσπαθώντας να τον κάνουν δικό τους για να αντικαταστήσει τίτε τον Τόμας Τούχελ είτε τον Γιούργκεν Κλοπ.

Κι έτσι στη Λεβερκούζεν εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις προπονητών σε περίπτωση που χάσουν τον Αλόνσο και δεν αποκλείεται να βρουν τον διάδοχό του και πάλι στην Ισπανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξετάζεται η περίπτωση του Ραούλ, ο οποίος δουλεύει τα τελευταία χρόνια στην Καστίγια, στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Και στο παρελθόν ο εμβληματικός αρχηγός της «βασίλισσας» είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεν τόλμησε να κάνει το βήμα.

Επίσης, ως παίκτης ο Ραούλ έχει θητεία στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Σάλκε.