Στην ΑΕΛ κυκλοφορούν τελευταίως σενάρια για το μέλλον του νυν προπονητή της ομάδας αλλά και ποδοσφαιριστών. Απόλυτα λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο Αλέξης Γαρπόζης ανέλαβε μέχρι το καλοκαίρι αρχικά, ενώ και αρκετών ποδοσφαιριστών λήγουν τα συμβόλαια τους.
Σε αντίθεση με όσα κυκλοφορούν, το μόνο που υπάρχει στην σκέψη των διοικούντων αυτή την στιγμή είναι ποια θα είναι η διάδοχος κατάσταση στο δ.σ. Αυτό γιατί η θητεία του παρόντος συμβουλίου λήγει τον προσεχή Μάιο και θα πρέπει να υπάρξει εκλογική συνέλευση. Στα θετικά είναι, ότι σε αντίθεση με πριν δύο χρόνια, φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και η ΑΕΛ δεν θα μείνει ακέφαλη.
Το αντίθετο μάλιστα, αναμένεται να παρουσιαστεί ένα σχήμα πιο δυνατό για να αναλάβει και  να προσπαθήσει να οδηγήσει την ΑΕΛ σε καλύτερα μονοπάτια. Όπως αναφέραμε και σε άλλα ρεπορτάζ μας, η έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 27/3 αναμένεται να ρίξει φως στις προθέσεις του νυν δ.σ για την επόμενη μέρα.
Έτσι οι φίλοι της ΑΕΛ θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά από τα ερωτήματα που πλανώνται.

Αριστείδου Μιχαήλ