«Προφανώς το άμεσο μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα είναι εδώ, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσουμε την τακτική με άλλους παίκτες» είπε ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη με 2-1 των Παριζιάνων στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η γαλλική ομάδα επικράτησε και στο Σαν Σεμπαστιάν χάρη στα δύο γκολ του Εμπαπέ, ενώ για πολλοστή φορά ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για τη δήλωση που έχει κάνει ο παίκτης του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του.

«Προφανώς, αλλά ξέρετε ότι αυτό που πουλάει είναι να πετάς σκ@τά και να προκαλείς προβλήματα. Η αλήθεια; Ποιος νοιάζεται για την αλήθεια; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν παίκτη» είπε ο Ισπανός τεχνικός, ενώ του τέθηκε και ερώτηση για το αν έχει αποδείξει ο Μπαπέ ότι είναι ο καλύτερος.

«Πιστεύεις ότι ο Εμπαπέ πρέπει να το αποδείξει αυτό στα 25 του; Βάζει 50 γκολ και 25 ασίστ με οποιονδήποτε προπονητή. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στο τελευταίο τρίτο, ασταμάτητος. Σήμερα έπαιξε και λίγο όταν η αγωνιστική κατάσταση απαιτούσε να κρατάει την μπάλα και να επιτίθεται στο βάθος» απάντησε ο Ενρίκε.