Το ενδιαφέρον συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη συνεχίζεται, με τον Ριτσάρλισον της Τότεναμ να είναι ο νέος τους στόχος.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων και το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες προτάσεις για την απόκτησή του.

Η απόδοση του 26χρονου επιθετικού εκτοξεύτηκε, κάτω από τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου, όπου είδε τον ποδοσφαιριστή του να ξεπερνά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα και να γίνεται άμεσα σημαντικός για το παιχνίδι των Άγγλων.

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται πολύ καλά για τον Ριτσάρλισον, όπου κέρδισε θέση στο βασικό σχήμα της Τότεναμ και έχει σημειώσει 11 γκολ σε 25 αναμετρήσεις. Η εικόνα του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Άραβες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες που καραδοκούν.

Η αξία του, με βάση το transfermarkt, βρίσκεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το ποσό που θα ζητήσουν οι «πετεινοί» ξεπερνά τη συγκεκριμένη τιμή. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027 και ο Ελληνοαυστραλός προπονητής απολαμβάνει τη συνεργασία του με τον παίκτη, γεγονός που ενδέχεται να δυσκολέψει την πιθανότητα αποχώρησής του.

Τα χρήματα αλλά και οι παροχές που προσφέρουν οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας αποτελούν σημαντικό παράγονται και το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη περίπτωση.