Αναφορικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) που κάνει λόγο για πιθανές σημαντικές αλλαγές στο πρωτάθλημα του Φούτσαλ, επικοινώνησε μαζί μας ο αντιπρόεδρος του επικεφαλής του τμήματος της πρωταθλήτριας ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης και μας διευκρίνισε τα εξής.
«Δεν θεωρώ το δημοσίευμα αυτό, μία μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος σαν το πλέον σωστό. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζω επίσης αν όντως υπάρχει θέση από τα υπόλοιπα σωματεία για να καταργηθεί ο θεσμός των ξένων.
Όπως και να έχει όμως το θέμα, εν όψει μάλιστα ότι εκκρεμεί ο τελικός κυπέλλου στον οποίο θα αγωνιστούν ξένοι Φουτσαλιστές και από τις δύο ομάδες (ΑΕΛΑΕΚ) πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να γίνεται συζήτηση με αυτό το περιεχόμενο.
Όσον αφορά την ΑΕΛ και εμένα προσωπικά, να είσαστε σίγουροι και βέβαιοι ότι αν μας το ζητήσει η ομοσπονδία, έχω και άποψη έχω και θέση για το καλό του αθλήματος.
Αν επαναλαμβάνω θέλουμε ΟΛΟΙ το καλό του Φούτσαλ οφείλουμε να είμαστε σωστοί και δίκαιοι. Προφανώς, κάποιοι, έχουν ξεχάσει το παρελθόν. Όταν δηλαδή, οι ομάδες τους έπαιρναν πρωταθλήματα και κύπελλα με ξένους και δημιουργούσαν την αυτοκρατορία τους στο άθλημα
.
Τώρα που η ΑΕΛ έχει γίνει πανίσχυρη μάλλον τους ενοχλεί η παρουσία ξένων. Για να επιστρέψω όμως στο θέμα σας, σαφώς και ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα στο κυπριακό Φούτσαλ.
Δεν θα λυθεί όμως με την πλήρη απαγόρευση των ξένων, αλλά με την σταδιακή και αφού γίνουν και άλλες τομές.
Για τούτο σας είπα είμαστε έτοιμοι σαν ΑΕΛ να παραθέσουμε απόψεις όταν μας ζητηθούν. Αυτή την στιγμή επικεντρωνόμαστε στο κύπελλο και πως θα καταφέρουμε να κλείσουμε τη σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ».