Στην ΑΕΛ είναι σε διεργασίες αυτό το διάστημα για να μπορέσει η ομάδα να πορευτεί με ένα νέο πιο ισχυρό Συμβούλιο τη νέα χρονιά και η ομάδα να έχει ψηλότερους στόχους. Φέτος έγινε μια πολύ καλή δουλειά στο οικονομικό, με το συγύρισμα αρκετών θεμάτων, αλλά και την αποπληρωμή χρεών και η ομάδα έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και σε ένα διαχειρίσιμο χρέος πλέον σύμφωνα με τους διοικούντες.

Με την έκτακτη γενική συνέλευση να είναι στις 27/3 η αγωνία μεγαλώνει για το τι θα φέρει στην ΑΕΛ, αφού εκεί αναμένεται πιθανότατα να ξεκαθαρίσει το νυν ΔΣ τις προθέσεις του για την νέα χρονιά και το αν θα παραμείνει στο πηδάλιο της ομάδας. Να θυμίσουμε ότι φέτος υπάρχει και εκλογική συνέλευση του σωματείου στην ΑΕΛ η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Παράλληλα μεγάλος στόχος των ανθρώπων στην ΑΕΛ είναι να βρεθεί και ο τρόπος ή η φόρμουλα, η ομάδα να γίνει ξανά ελκυστικό πακέτο σε όλους τους ΑΕΛίστες και πόσο μάλλον στους επιφανείς, για να μπορεί η ομάδα να τους έχει και κοντά οικονομικά και να τους προσφέρει παράλληλα από την πλευρά της ένα ικανοποιητικό πακέτο προβολής.

Μιχαήλ Αριστείδου