Ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Βαγγέλη Φραγκούλη με τη μητέρα του να προσπαθεί να αποδείξει ότι το παιδί της δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε.

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η μητέρα του Βαγγέλη, Νεκταρία Βλάχου και η εγκληματολόγος-κοινωνιολόγος Δήμητρα Τσίτση.

Αρχικά η κα Βλάχου ανέφερε ότι είναι εγκληματικό το γεγονός ότι ο ιατροδικαστής έκανε διάγνωση από το viber.

Όπως ανέφερε η κα Τσίτση η υπόθεση του Βαγγέλη Φραγκούλη με του Θανάση Νικολάου είναι ίδιες αλλά με διαφορετικούς δράστες και διαφορετικά φονικά όπλα. «Υπάρχει μια διαφορά η κα Ανδριάνα παλεύει εδώ και 18 χρόνια, δεν θα επιτρέψουμε στην κα Βλάχου να πολεμά ούτε 8 χρόνια..»

Μετέπειτα η κα Βλάχου είπε ότι «ο Αστυνομικός στις μικροπαραβάσεις μου είπε τι να σου κάνουμε κυρία Νεκταρία είσαι η δεύτερη Ανδριάνα και του απαντώ εγώ θα κάνω 16 χρόνια να δικαιώσω το παιδί μου;  Εγώ έδωσα κατάθεση μετά από 5,5 μήνες γιατί πήγαινα στην αστυνομία και με έδιωχναν.  Ένας αστυνομικός προσπάθησε με νύχια με δόντια να με κάνει να τραβήξω πίσω και εγώ επέμενα.  Στη κατάθεση μου αναφέρομαι σε πολλά γεγονότα όμως δεν έκαναν τίποτα. Από την περιοχή που έγινε το έγκλημα δεν πήραν καταθέσεις από κανένα γείτονα, δεν πήγαν να ερευνήσουν τίποτα.

Περιμένω να προχωρήσει η υπόθεση άμεσα προς εξιχνίαση, είναι εγκληματικό να παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στον αγώνα για δικαίωση και απόδοση ευθυνών. Το παιδί μου εκείνο το πρωινό διασκέδαζε γιατί πήρε το δίπλωμα ελεύθερης κατάδυσης και εκείνο το πρωινό είχε μια συνάντηση στο σπίτι της πρώην κοπέλας του όπου έγινε ένας καβγάς με τα άτομα που ήταν εκεί. Μετά έγινε ένας δεύτερος καβγάς στο γκαράζ, στον χώρου του εγκλήματος, και αμέσως το παιδί μου μετά ήταν νεκρό. Άρα κάποιοι τον είδανε και συμμετείχανε και στον καβγά και στον φόνο».

Κλείνοντας η κα Βλάχου είπε ότι «ο Βαγγέλης μου δεν είχε καμία διάθεση να αυτοκτονήσει αντιθέτως υπήρχε διάθεση να τον δολοφονήσουν και τον δολοφόνησαν. Γνωρίζω πάρα πολλά και περιμένω απαντήσεις, περιμένω να εξιχνιαστεί η δολοφονία του παιδιού μου. Το κίνητρο σίγουρα είναι το οικονομικό και σίγουρα υπάρχει ζήλια, μένος, μίσος και εκδίκηση.

Θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος, μέχρι την ολοκληρωτική δικαίωση του παιδιού μου, είναι άδικο και εγκληματικό να ευτελίζουν και να προσβάλουν την μνήμη του δολοφονημένου παιδιού μου».