Ο Ζοάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στους δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί στην Μπαρτσελόνα και τόνισε την πρόθεσή του να παραμείνουν και μετά το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τους δύο συνονόματους Πορτογάλους, Φέλιξ και Ζοάο Κανσέλο, όπου αγωνίζονται ως δανεικοί, από την Ατλέτικο και τη Μάντεστερ Σίτι αντίστοιχα στον ισπανικό σύλλογο και το καλοκαίρι επιστρέφουν στις ομάδες τους. Ο ιδιοκτήτης των «μπλαουγκράνα» ανέφερε πως επιθυμεί την παραμονή τους, είτε παραμείνει στον πάγκο ο Τσάβι, είτε όχι.

Η οικονομική κατάσταση της ομάδας παραμένει ασταθής και οι μεταγραφικές κινήσεις εμπεριέχουν δυσκολίες, όμως η φετινή τους εικόνα φαίνεται πως έχει πείσει τον Λαπόρτα πως αξίζουν μια θέση στο ρόστερ. Από την άλλη, δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα υπάρξει κανονική μεταγραφή ή ένας νέος δανεισμός.

«Πιστεύω πως θα συνεχίσουν. Ελπίζω πως η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα φέρει αντιρρήσεις για τον Ζοάο Φέλιξ και θεωρώ πως το ίδιο θα κάνει και η Μάντσεστερ Σίτι. Έχουμε έναν εκπρόσωπο, τον Ζόρζ Μέντες, που ασχολείται με αυτό το θέμα και γνωρίζει την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε με αυτούς τους παίκτες. Η κατάσταση θα εξαρτηθεί από τα ποσά, για το αν θα τους αποκτήσουμε με μεταγραφή ή θα επεκτείνουμε τους δανεισμούς τους», τόνισε ο ισχυρός άντρας του συλλόγου.