Η δράση στην EuroLeague συνεχίζεται σήμερα με την έναρξη της 28η αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται με τη Βίρτους Μπολόνια (22:00, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν από τα σημερινά (7/3) παιχνίδια:

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια (22:00, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τόμας Γουόκαπ και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι αμφίβολος. Η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να έχει τον Τόκο Σενγκέλια στη σύνθεσή της, ενώ σε αυτή δε θα βρίσκεται ο Ντεβόντεϊ Κέικοκ.

Αναντολού Εφές – Μπάγερν (19:30, Novasports 6Match Center από το SPORT24)

Μοναδική απουσία για την Εφές θα είναι ο Οζντεμίρογλου, ενώ για την Μπάγερν αμφίβολοι είναι οι Μπόνγκα, Φρανσίσκο και Ομπστ.

Μονακό – Ερυθρός Αστέρας (20:00, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Πολλά τα προβλήματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νταβίντοβατς, Ίλιτς, Τεόντοσιτς, Τόμπκινς και Τόπιτς. Από πλευράς Μονακό, η συμμετοχή των Λόιντ και Ουαταρά θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μακάμπι – Ζάλγκιρις (21:05, Novasports 2Match Center από το SPORT24)

Ο Ρόμαν Σόρκιν έχει τεθεί εκτός για τη Μακάμπι, με τη συμμετοχή του Μπλατ να αποφασίζεται την ώρα του αγώνα. Αμφίβολος για τη Ζάλγκιρις είναι ο Ντοβίντας Γκιεντράιτις.

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports 5Match Center από το SPORT24)

Καμία απουσία για την Μπαρτσελόνα, την ώρα που ο Τουρέ είναι εκτός για τη Βαλένθια και ο Κλαβέρ αμφίβολος.

Ρεάλ – Φενέρμπαχτσε (21:45, Novasports 4Match Center από το SPORT24)

Η Ρεάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρούντι Φερνάντεθ, ενώ η Φενέρμπαχτσε θα παραταχθεί δίχως τους Μπίρσεν, Μέστογλου, Νέτο και Πιέρ.