Η Ανόρθωση ανέβασε το report του αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Άλλη μια οριακή ήττα για την ομάδα μας στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να επικρατεί 1-0 μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Μετά από ένα πρώτο μέρος φτωχό σε φάσεις, τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν όταν ο Ουσεινού Τιουνέ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Στην επανάληψη η ομάδα μας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο τετ α τετ του Καστέλ, αλλά τελικά δέχθηκε το γκολ από τον Ντόγκια και ηττήθηκε.

Δηλώσεις

Γιάννος Οκκάς: «Το αποτέλεσμα δεν μας ευχαριστεί. Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά προετοιμασμένοι στην ανασταλτική λειτουργία μας απέναντι σε μια ομάδα με καλό passing game. Από εκεί και πέρα, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με κάποιες οδηγίες έγινε το συμβάν με την κόκκινη κάρτα το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω τη δεδομένη στιγμή. Δεν έχω εικόνα και δεν στέκομαι στην κόκκινη, γι’ αυτό δεν έχω εικόνα. Στην επανάληψη αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε περισσότερο. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Αρτυματά μετά από ένα χρόνο. Έκανε συγκλονιστική εμφάνιση αν αναλογιστούμε το πόσο έμεινε εκτός. Τα παιδιά έφυγαν στεναχωρημένα αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος παρά τη στεναχώρια μου γιατί είχαμε τρεξίματα, αλληλοκάλυψη και πάθος. Βλέπουμε την επόμενη μέρα».

Κρίστιαν Μακούν: «Είναι δύσκολο να παίζεις με παίκτη λιγότερο, αλλά παλέψαμε ως το τέλος. Ήταν δύσκολη μέρα, έπαιξαν πολύ καλά. Στο τέλος προσπαθήσαμε να δώσουμε όλη την ενέργειά μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα της Κύπρου και πρέπει να συνεχίσουμε».