Οι Γεωργιανοί ζουν και αναπνέουν για την αυριανή (26/3, 19:00) αναμέτρηση με την Ελλάδα, φιλοδοξώντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους να προκριθούν σε τελική φάση Euro.

Ο άλλοτε φορ της εθνικής ομάδας της Γεωργίας, Γκιόργκι Ντεμετράτζε (56 συμ./12 γκολ) κατέθεσε την δική του άποψη για το ματς με την Εθνική.

«Το ματς κόντρα στην Ελλάδα είναι ιστορικό για τη χώρα μου. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων (1981) από τη Ντιναμό Τυφλίδας. Είναι το ματς του αιώνα μπροστά μας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά, ο πρώην παίκτης της Φέγενορντ προσθέτοντας:

«Οι οπαδοί θα μας βοηθήσουν πολύ. Πάνω από 500.000 άνθρωποι ήθελαν να αγοράσουν εισιτήρια αλλά το στάδιο χωράει μόνο 55.000. Δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην ιστορία της ομάδας κάτι ανάλογο. Τόσο εμείς, όσο και η Ελλάδα διαθέτουμε καλή ομάδα.

Παρακολούθησα το ματς της Ελλάδας με το Καζακστάν. Διαθέτουν πολύ καλή άμυνα. Οι οπαδοί θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Κατά τη γνώμη μου έχουμε περισσότερες πιθανότητες από την Ελλάδα επειδή παίζουμε στην έδρα μας».