Ο Νώντας Χριστινάκης μίλησε στο balla.com.cy και μας ανέλυσε πως βλέπει την διεκδίκηση του τίτλου μετά και τις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές των πλέι οφ. Αναφέρθηκε ακόμα και στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα δεν θα έχει κριθεί ο πρωταθλητής.

Αναλυτικά:

Η «μάχη» του τίτλου έγινε πλέον…ακατάλληλη για καρδιακούς. Όλες οι ομάδες, πλην της Ανόρθωσης έχουν δικαίωμα να μιλάνε ακόμα και για την κατάκτηση του. Πως είδες μέχρι στιγμής την εξέλιξη των πλέι οφ;
«Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι σαν να έχει ξεκινήσει από την αρχή. Οι αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν θεωρώ ότι είναι δεν είναι ασφαλείας, ουσιαστικά ξεκινά από την αρχή η διεκδίκηση. Δεν ήταν αναμενόμενο να χάσει βαθμολογικό έδαφος το ΑΠΟΕΛ και αυτό δείχνει το πόσο άγρια τροπή έχει πάρει η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θα υπάρχει αναμονή για όλες τις ομάδες μέχρι το τέλος κατά την γνώμη μου».

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ θα κρίνει πολλά για τον τίτλο ή πιστεύεις ότι υπάρχει ακόμα δρόμος;
«Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν για την ΑΕΚ γιατί ουσιαστικά είναι… στην βρύση και πρέπει να πιει νερό. Υπάρχει πίεση αλλά ο προπονητής είναι έμπειρος και θα ξέρει πως να διαχειριστεί ένα τέτοιο αγώνα. Κατά την γνώμη μου, είναι δύσκολο να κάνει και άλλο κακό ματς το ΑΠΟΕΛ διότι είναι μεγάλη ομάδα. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα πιστεύω δεν θα κριθεί κάτι παρά μόνο ψυχολογία θα πάρει ένας εκ των δύο. Ούτε θα κριθεί η πορεία που θα έχουν οι ομάδες αυτές μέχρι το τέλος αλλά θα είναι σημαντική η δυναμική που θα αποκτήσουν με τυχόν νίκη τους».

Σόλωνας Κύπρου