Ο Τιάγκο Πίντο, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον Ζοσέ Μουρίνιο.

O 36χρονος σημείωσε πως όταν απολύθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός από τους «τζαλορόσι» ένιωσε σα να… πεθαίνει, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε ο «Special One» τους παίκτες που ήθελε στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόλυση του Μουρίνιο: «Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα. Είμαι ακόμα νέος, δεν ξέρω αν οι πιο παλιοί αντέδρασαν διαφορετικά, αλλά ένιωσα ότι πέθαινα όταν απέλυσαν τον προπονητή. Όταν ένας προπονητής απολύεται, σημαίνει ότι κάνεις κάτι λάθος. Ήταν μια συναισθηματική κατάσταση, δουλέψαμε μαζί για δυόμιση χρόνια».

Για τις φήμες που υπήρχαν ότι είχε σταματήσει τους ιδιοκτήτες από το να απολύσουν τον Μουρίνιο νωρίτερα: «Ο Μουρίνιο ήξερε καλά ότι ήμουν στρατιώτης αυτά τα δυόμιση χρόνια. Είναι νορμάλ αυτό, ειδικά τις μεταγραφικές περιόδους να υπάρχει κάποια ένταση ανάμεσα στον προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή, αλλά ήξερε ότι του ήμουν πιστός και σε εκείνον αλλά και στην ομάδα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορεί να είχαμε διαφορετικές ιδέες, αλλά δουλεύαμε μαζί. Ποτέ δεν υπέγραψα έναν παίκτη χωρίς την έγκριση του Μουρίνιο, αλλά την ίδια στιγμή, θα έλεγα ψέματα αν οι παίκτες που φέραμε ήταν οι πρώτες επιλογές που είχαμε για την ομάδα. Επίσης δεν είναι δίκαιο να λέμε ότι ο Μουρίνιο είχε τους παίκτες που ήθελε, γιατί δεν είναι αλήθεια. Οι παίκτες που υπέγραψαν ήταν οι παίκτες που μπορούσαν να υπογράψουν, αλλά κανένας δεν ήρθε στη Ρόμα χωρίς να ανάψει το πράσινο φως ο Μουρίνιο».