Φουλάρει για Ραφίνια η Αλ Χιλάλ. 
Ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από τη Σαουδική Αραβία και η Αλ Χιλάλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος σταρ, που «μετακόμισε» το περασμένο καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Pro League, έχει τεθεί νοκ-άουτ από τον περασμένο Οκτώβριο, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στον αγώνα της εθνικής Βραζιλίας με την Ουρουγουάη. Η επιστροφή του στη δράση προσδιορίζεται χρονικά στις αρχές του καλοκαιριού, με τον ίδιο, ωστόσο να δείχνει πως δεν θέλει να μείνει στην ομάδα, μολονότι έχει συμβόλαιο έως το 2025.
Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Αλ Xιλάλ βρίσκεται πλέον ο Ραφίνια, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport». Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει επιλεγεί από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία προσφέρει στους «μπλαουγκράνα» 100 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματά του. Μια πρόταση που δύσκολα θ’ αρνηθεί ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει όρθια οικονομικά την καταλανική ομάδα.
Ο Ραφίνια είχε στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και το περασμένο καλοκαίρι, επιλέγοντας ωστόσο να απαντήσει αρνητικά, για να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα», έχοντας και τη συναίνεση του Λαπόρτα. Παρ’ όλα αυτά, η νέα πρόταση αλλάζει τα δεδομένα, καθώς η διοίκηση τον «σπρώχνει» προς τη Μέση Ανατολή.