Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ:
«Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Ξέραμε ότι ο Άρης θα έβαζε πίεση και θα έπαιζε με ταχύτητα, παίξαμε πάρα πολύ ψηλά και το πληρώσαμε με δύο γκολ. Χάσαμε και τον Πέτροβιτς, ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κίτρινη στον Ντβάλι πριν την κόκκινη.
Το β’ ημίχρονο, με δεδομένο ότι ήμασταν με δέκα παίκτες, θα ήταν δύσκολο να ανατρέψεις το 2-0 με τον Άρη ακόμη και με 11 παίκτες, όμως δείξαμε χαρακτήρα και το αγωνιστικό πνεύμα που μας έφερε στην πρώτη θέση, θα μπορούσαμε ακόμη και να ισοφαρίσουμε. Αξίζαμε το δεύτερο γκολ με την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο».
-Για την κόκκινη του Πέτροβιτς: «Αν ο διαιτητής έδινε παράβαση και κίτρινη στο πρώτο φάουλ (σ.σ του Ντβάλι), δεν θα υπήρχε κόκκινη. Ο Πέτροβιτς είναι έμπειρος και θα επιστρέψει».
-Το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έχει νικήσει ποτέ στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»: «Ο Άρης έχει πολλή ποιότητα και είναι πάντα δύσκολο. Το πιο σημαντικό είναι ότι παραμένουμε στην πρώτη θέση. Προχωρούμε, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».