Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για την πρόκριση επί της Ανόρθωσης: «Ήταν εντυπωσιακή η ομάδα στο α’ ημίχρονο και θέσαμε τις βάσεις. Δεν μας άρεσε το πώς τελείωσε το παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι δεν προλάβαμε να αγχωθούμε. Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν τα γκολ που πετύχαμε, ήταν όμορφα σε δημιουργία και εκτέλεση. Ο Καζού πέτυχε 5 γκολ φέτος. Είναι από τους πολυτιμότερους μας παίκτες φέτος. Ήταν ωραίο και το γκολ του Μπένγκτσον αν και το τρίτο ήταν το ομορφότερο απ’ όλα».

-Για την προοπτική του νταμπλ: «Για την ώρα δεν έχουμε πάρει τίποτα. Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας να πάρουμε τουλάχιστον ένα τίτλο. Θα δούμε στο τέλος πού θα καταλήξουμε, δεν παίζουμε μόνοι μας».

-Αν έχει προτίμηση για αντίπαλο στα ημιτελικά: «Πραγματικά δεν έχουμε προτίμηση, αλλά για να μην πείτε ότι είμαι πολιτικός στις απαντήσεις μου θα σας πω. Μια φορά πήγαμε στον τελικό κυπέλλου, το 1989, τότε αποκλείσαμε όλες τις ομάδες της Λευκωσίας, άρα… Το δεδομένο είναι πως θα έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια».

-Για τους stewards πίσω από τον πάγκο: «Οφείλουμε να αναδεικνύουμε κάποια θετικά πράγματα. Προς τιμή της, η διοίκηση της Ανόρθωσης είχε τοποθετήσει 7-8 stewards πίσω από τον πάγκο μας και την ευχαριστούμε».

-Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε. Η Αρένα δεν είναι φιλόξενη για μας. Ίσως είναι η μόνη ομάδα που δεν νικήσαμε εκτός έδρας. Αν θέλουμε να έχουμε τύχη φέτος, είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε».

-Τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Μπράουν. Θα έχουμε απουσίες, Μοντνόρ και Μπρόρσον είναι εκτός με κάρτες».