Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και απάντησε στις κατηγορίες του Άρη για τα όσα συνέβησαν μετά την λήξη του μεταξύ τους αγώνα στην ΑΡΕΝΑ.

«Θα απαντήσω για όλα.
-Πρώτα από όλα, καταδικάζουμε κάθε είδος ρατσισμού από όπου και αν προέρχεται. Δεν μπορεί όποιος παίκτης ξεφεύγει να επικαλείται τον ρατσισμό. Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ιστορίας από τους εκπροσώπους τύπου του Άρη, ούτε χέρι υψωμένο είχαμε  ούτε τίποτα. Ο Βανά Άλβες έκανε άσεμνη χειρονομία στην κερκίδα όπου υπήρχαν και μικρά παιδιά.
-Δεύτερον. Ήρθαν στα αποδυτήρια με μια στρατιά πέραν των 40 ατόμων. Οι παράγοντες μας προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και δέχθηκαν βρισιές από τους παράγοντες του Άρη. Δεν είναι μόνο να είσαι άψογος σαν οικοδεσπότης αλλά να είσαι άψογος σαν φιλοξενούμενος.
-Τώρα στις δηλώσεις του κ. Σπιλέφσκι. Δεν είναι ανάγκη αν μας πει για την συμπεριφορά των φιλάθλων. Σε κάθε γήπεδο επαναλαμβάνει τα ίδια και πρέπει να κοιτάξει ο ίδιος τον εαυτό τον καθρέφτη. Να μην μας κάνει μαθήματα συμπεριφοράς ένα άνθρωπος που έχει ρεκόρ αποβολών τα τελευταία δύο χρόνια στην Κύπρο. Έδωσε και συγχαρητήρια στην διαιτησία γιατί δεν του απέβαλαν τον Μουσούντα. Καλή διαιτησία είναι όταν ευνοείται. Δεν ξέρω αν βάλει ξανά το βίντεο στους παίκτες του. Εμείς βάζουμε τελεία σε ότι και αν συνέβηκε χθες».

Για το παιχνίδι: «Νιώθουμε ότι απωλέσαμε τη  ευκαιρία και δύο βαθμούς. Αν έπρεπε να υπάρχει νικητής έπρεπε να ήμασταν εμείς. Προηγηθήκαμε, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δεν μας απείλησε καθόλου ο αντίπαλος, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά η τύχη μας ανοιγοκλείνει το μάτι και μας γυρίζει την πλάτη. Στην φάση του Μιλίτσεβιτς δεν μπήκε μετά από απίστευτη επέμβαση του τερματοφύλακα. Είμαστε στον ίδιο παρονομαστή μετά από δύο αγωνιστικές στα πλέι οφ και κοιτάζουμε την Ομόνοια. Είμαι από αυτούς που λένε είναι ότι αφού δεν σου το έδωσε η τύχη στο ένα παιχνίδι θα σου το δώσει στο επόμενο. Έπρεπε να νικήσουμε, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε».