Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Βαγγέλης Κυριάκου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την σημαντική νίκη επί της ΑΕΖ και την προσπάθεια για παραμονή.
Για την σημαντική νίκη επί της ΑΕ
Z: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ήταν η πρώτη φορά που πετύχαμε δύο σερί νίκες και αυτό μας δίνει την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουμε».

Τι γίνεται και η Δόξα κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην β’ φάση; «Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμουν εδώ. Δεν αρχίσαμε καλά, δεν μπήκαμε σοβαρά, υπήρξαν οι αλλαγές προπονητών και αυτό δεν άφησε την ομάδα να… στρώσει και τώρα αρχίσαμε να φέρνουμε αυτό το πράγμα».

Τώρα τρέχετε να προλάβετε την Καρμιώτισσα: «Προσπαθούμε να την ξεπεράσουμε, είναι δύσκολο αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν δέκα παιχνίδια και όλα είναι στα πόδια μας».
Πήρατε νίκες με μεγάλους αντιπάλους και όχι με ομάδες που είναι γύρω σας: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα ενθουσιασμού από εμάς ή θέμα υποτίμησης από τους αντιπάλους, τώρα όμως θα παίζουμε με ομάδες της δική μας δυναμικότητας. Δεν βλέπουμε μακριά, βλέπουμε την δική μας ομάδα».

Για τον Τρούγιτς: «Είναι μαχητικός, αθλητής, βάζει γκολ, δίνει μάχες όταν το παιχνίδι πάει στις μονομαχίες και δίνει ανάσες στους υπόλοιπους».

Τι άλλαξε με τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο: «Η ομάδα δουλεύει καλά, μας έκανε να το πιστεύουμε και λειτουργούμε καλύτερα, έχουμε συνοχή».

Υπάρχει πίστη για την παραμονή; «Αν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ και να το παλεύουμε».
Έχει πίστη ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πετύχεις ένα γκολ; «Ναι έχω».
«Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα που θέλει να δείξει πράγματα».