Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και είπε τα εξής:

Το σχόλιο του για την ισοπαλία απέναντι στο ΑΠΟΕΛ: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και δεχθήκαμε το γκολ. Ήμασταν η ομάδα που κυνηγούσαμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο από μία στημένη φάση ξανά, ήρθε δυστυχώς το γκολ του ΑΠΟΕΛ με τον ίδιο τρόπο. Παρόλα αυτά όχι μόνο ισοφαρίσαμε αλλά μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Βγάλαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι είμαστε ποιοτική ομάδα. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα διαθέτει βάθος και ποιότητα αφού βρίσκουμε λύσεις από τον πάγκο όπως χθες με τον Τρισκόφσκι. Ο Πίριτς χρειάστηκε και ήταν καθοριστικός σε πολλές φάσεις όπως στο σουτ του Ντάλσιο. Είχαμε κάποιες φάσεις να ισοφαρίσουμε στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουμε, στο τέλος, ακόμα και τη νίκη».

Για την ποιότητα και τις μονάδες που διαθέτει η ΑΕΚ: «Δείξαμε ότι θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. Βγάλαμε την ποιότητα μας απέναντι στον πρωτοπόρο που δίκαια είναι εκεί και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

Για τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά το 2ο γκολ της ΑΕΚ: «Για εμάς η συγκεκριμένη φάση είναι ξεκάθαρη. Ευτυχώς που υπάρχει το VAR γιατί θα μιλούσαμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Το λάθος είναι ότι ο βοηθός διαιτητής ήταν σε λάθος θέση και έχασε την φάση».

Για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα: «Θέλουμε το Σάββατο ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει γιατί είναι πολύ σημαντικός αγώνας για την ομάδα μας».