Η Ομόνοια έχει μπροστά της ένα ματς κυπέλλου στο οποίο πάει με…φόρα μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη. Οι πράσινοι φιλοξενούν στο ΓΣΠ την ΑΕΖ κι ο Γιάννης Αναστασίου προετοιμάζει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του με μοναδικό στόχο την πρόκριση.
Ο Ελλαδίτης κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τους Σιπριάνο και Χάμπο οι οποίοι έγιναν αλλαγή από το ντέρμπι κόντρα στον Άρη. Αμφότεροι, ταλαιπωρούνταν από κράμπες και το πρόβλημά τους δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ επιστρέφει κι ο Στεπίνσκι.
Η προσοχή, πλέον, είναι στραμμένη στους Ψάλτη, Μπασιρού και Σίμιτς. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολουθούν μέρος της προπόνησης, είναι πολύ πιθανόν να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το αυριανό (28/2) ματς με την ΑΕΖ, ωστόσο η απόφαση θα παρθεί από την τεχνική ηγεσία και τίθεται θέμα ετοιμότητας.
Πάντως, κάποια κομμάτια με περισσότερη ένταση στις προπονήσεις, αποφεύγονται από την τριάδα, ωστόσο, αν δεν βρίσκονται στα πλάνα του 50χρονου τεχνικού για την αναμέτρηση στο κύπελλο, τότε αυτό θα συμβεί την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο την Ανόρθωση.
Όσον αφορά την προσέλευση, από πλευράς Ομόνοιας περιμένουν ένα σημαντικό αριθμό κόσμου που θα ωθήσει την ομάδα τους στη νίκη και την πρόκριση.

Θράσος Δημητρίου