Παρελθόν μετά από επτά χρόνια στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να αποτελέσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Κιλιάν Εμπαπέ , με τον Γάλλο να γνωστοποιεί στη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να βγει στην ελεύθερη αγορά ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Βέβαια, όλη η ποδοσφαιρική… πιάτσα «βουίζει» πως ο 25χρονος σούπερ σταρ θα καταλήξει στην Ισπανία και την «αγκαλιά» της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εδώ και – τουλάχιστον δύο χρόνια – προσπαθεί να τον κάνει κάτοικο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «BBC Sports», ο Εμπαπέ δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με τους «μερένχες», ωστόσο τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά των Μαδριλένων και τον ίδιο τον Φλοερεντίνο Πέρεθ. Μάλιστα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί όταν δεν θα είναι πλέον δυνατή μια πιθανή συνάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί στο φετινό Champions League, για ευνόητους προφανώς λόγους!
Μεγάλο ενδιαφέρον προκύπτει και από τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας της Ρεάλ με τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου, ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας πρόκειται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 15 εκατομμυρίων ευρώ! Παράλληλα, θα υπάρξει και bonus υπογραφής ύψους 150 εκατομμύριων ευρώ, το οποίο και θα καταβληθεί μέσα στην πενταετία.