Να επιστρέψει στις γνώριμες διαφορές βαθμών από τους διώκτες στην κούρσα του τίτλου. Αυτό και μόνο θέλουν να πετύχουν στο ΑΠΟΕΛ, εν όψει του σημερινού αγώνα (16:00) με την Καρμιώτισσα.
Αν επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις, τότε οι ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο θα αυξήσουν εκ νέου τη διαφορά από τη 2η την 3η και την 4η θέση.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο Πορτογάλος προπονητής, έχει από τη μία την 11άδα που ετοίμασε για τον αγώνα της περασμένης Τρίτης, αλλά δικαιούται αν το θελήσει να αλλάξει κάποια πράγματα.
Εν όψει του ότι, μειώθηκε κατά δύο μέρες ο χρόνος που απομένει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όλα μπορούν να περάσουν από το μυαλό του Σα Πίντο.
Εκτός απροόπτου όμως, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους ίδιους παίκτες και συγκεκριμένα τους: Μπέλετς, Τσεπάκ, Σούσιτς, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Κοσταντίνοφ, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Τομανέ, Βιγιαφάνες, Ντογκαλά.
Παρόλο ότι η προσοχή επικεντρώνεται στην έκβαση του σημερινού αγώνα, εντούτοις στο ΑΠΟΕΛ…στήνουν αυτί και στην ετυμηγορία του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, για να μάθουν την έκβαση του διακοπέντα αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα.