Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή μερικές φορές, ειδικά στο ποδόσφαιρο τα ντόμινο που μπορούν να δημιουργηθούν προκαλούν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Λίγο πολύ είναι γνωστό πως η Μπάγερν Μονάχου έχει θέσει ως νούμερο ένα στόχος της για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο τον Τσάμπι Αλόνσο. Θυμίζουμε πως ο Τόμας Τούχελ αποχωρεί το καλοκαίρι.

Τα ίδια και η Λίβερπουλ αφού αποχωρεί ο Κλοπ και οι άνθρωποι του κλαμπ νομίζουν πως ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι το καλύτερο για να μπει η ομάδα σε μία νέα εποχή. Η θέση του Τσάμπι Αλόνσο από την άλλη παρουσιάζεται από τα Μέσα μία έτσι και μία αλλιώς, τίποτα ξεκάθαρο δηλαδή αφού ο πρώην παίκτης της Ρεάλ κάνει πρωταθλητισμό με τις Ασπιρίνες.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση προπονητής σε Μπάγερν και Λίβερπουλ είναι ότι ενδιαφέρονται για τον ίδιο κόουτς και στο plan b τους. Τα δύο τεράστια κλαμπ παρακολουθούν στενά και την περίπτωση του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ο οποίος κάνει αξιοζήλευτα πράγματα στην Μπράιτον.

Παράλληλα, ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται στο μικροσκόπιο και της Μπαρτσελόνα καθώς και ο Τσάβι έχει ανακοινώσει ότι το καλοκαίρι δεν πρόκειται να συνεχίσει να καθοδηγεί την Μπάρτσα.