«Τα πολλά λόγια είναι φτώχια», λέει μια παροιμία. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Ομόνοιας.
Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι σαν τελικός καθώς βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και η σημερινή (17/2-164:30) αναμέτρηση με τον Οθέλλο στο ΓΣΠ δεν αποτελεί εξαίρεση.
Ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ αντιμετωπίζει ξανά απουσίες-που δεν υφίσταται ως δικαιολογία- και δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάθιους (τιμωρημένος), Ψάλτη, Μπασιρού και Σίμιτς (τραυματίες).
Αντιθέτως, στις επιλογές του βρίσκεται ο Φαμπιάνο ο οποίος ταλαιπωρείτο από ίωση κι είναι δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού.
Στην αντίπερα όχθη, ο Μίλετιτς αναμένεται να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μάθιους, με τον δεύτερο ενδεχόμενο να φέρνει τον Λανγκ αντί του Ουαλού στη συγκεκριμένη θέση.
Ο Αλιούμ είναι ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Φράνσον στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά πιθανότητες έχει κι ο Κακουλλής.
Θέση διεκδικεί και ο Σιπριάνο ως αριστερός μπακ, κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Λανγκ (αν δεν παίξει ως δεξιός οπισθοφύλακας) ή Κουλιμπαλί θα μείνει στον πάγκο για να μετατοπιστεί ο Παναγιώτου στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Έτσι, μια πιθανή 11άδα αναμένεται να συγκροτηθεί από τους: Παπαστυλιανού, Μίλετιτς, Λανγκ, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου (Σιπριάνο), Κούσουλος, Χάμπος, Μπέζους, Αλιούμ (Φράνσον ή Κακουλλής), Σεμέδο, Στεπίσνκι.

Θράσος Δημητρίου