Οι «Λιμνάνθρωποι» πήραν… μπροστά για τα καλά, πανηγυρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο tour στην Ανατολή, αλώνοντας την έδρα των Νικς με 105-113.

Λίγα 24ωρα μετά το εκκωφαντικό διπλό στην έδρα των Σέλτικς, οι Λέικερς -έχοντας αυτή τη φορά διαθέσιμους τον Λεμπρόν και τον Ντέιβις- πέρασαν και από την έδρα των Νικς, κάνοντας μεγάλη ανατροπή στο τέταρτο δωδεκάλεπτο.
Οι Λέικερς προηγήθηκαν στη λήξη του πρώτου δωδεκαλέπτου με 25-27, όμως στη συνέχεια οι Νικς ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους με το ημίχρονο να κλείνει στην ισοπαλία (59-59).
Στη τρίτη περίοδο οι Νικς πήραν το προβάδισμα με επί μέρους 27-21, όμως στη τέταρτη περίοδο οι Λέικερς επανήλθαν από το -6 (86-80), κυριαρχώντας απέναντι στους Νεοϋορκέζους.
Οι «Λιμνάνθρωποι» με επί μέρους 19-33 έκαναν την ανατροπή και έφυγαν αλώβητοι από το Madison Square Garden, πανηγυρίζοντας ακόμη ένα μεγάλο διπλό στο road trip στην ανατολική περιφέρεια.
Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και ο Όστιν Ριβς με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι των Λέικερς, με τον Τζέιλεν Μπράνσον, να ξεχωρίζει για τους Νικς με 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ.