Στο “Βυζαντινό” πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ματίας Αλμέιδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βράβευσε τον Θωμά Μαύρο, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που επέλεξε τον Αργεντινό τεχνικό ως προπονητή της Ένωσης.

“Η καψούρα μου ήταν ο Θωμάς Μαύρος και για να τελειώσω και με τον προπονητή μας, να σας πω τι με έκανε και έκλεισα τη συμφωνία. Όταν ήρθε και μιλήσαμε πρώτη φορά τον ρώτησα πόσους συνεργάτες έχεις και μου λέει οκτώ.

Λέω στους δικούς μου τι γίνεται με αυτόν, τι κάνουν εδώ, συμμορία είναι αυτοί; Στο δεύτερο ραντεβού του λέω κόψε 2-3, έχουμε και εμείς. Μου λέει πρόεδρε, αν μου πεις να κόψω έναν, δεν έρχομαι. Αυτό ήταν που μού είπε και λέω αυτός κάνει για εμάς. Οι προπονητές είναι σαν τα καρπούζια, παίρνεις και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Εμείς πετύχαμε φλέβα χρυσού” ανέφερε συγκεκριμένα.

Τον λόγο πήρε και ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ευχαριστώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον αγαπάμε πολύ, να τον έχει ο Θεός καλά, με επιτυχίες”.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βράβευσε επίσης τον Σωτήρη Ρίζο, τον πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συμβολή του στο χτίσιμο της OPAP Arena.

“Μία μέρα χτυπάει το τηλέφωνο στο γραφείο και μου λέει η γραμματέας μου, είναι κάποιος Ρίζος από το Συμβούλιο Επικρατείας. Λέω ‘κανένας μ@@@@ς είναι και μας κάνει πλάκα;’. Λέω για δώστον μου. Μου λέει: ‘Κύριε Μελισσανίδη, είναι ο Σωτήρης Ρίζος’. Του λέω: “Άστην πλάκα, πες μου ποιος είσαι’.

Και μου λέει το ίδιο ότι είναι ο Σωτήρης Ρίζος από το Συμβούλιο Επικρατείας. Τον φέρανε τον άνθρωπο, περπάτησε με τα πόδια όλο αυτό το χωράφι και είδε αυτή τη βρωμιά με τα σκουπίδια και μας είπε ο άνθρωπος: ‘Αυτό εδώ που δεν θέλουν να γίνει γήπεδο’. Και με τη βοήθεια του, γιατί χωρίς τον Ρίζο, πίστεψτε με, δεν θα είχαμε γήπεδο. Ο άνθρωπος αυτός έκανε τα πάντα για να δικαιωθούμε σε όλα τα τρελά προβλήματα που μας έβαζαν. Ξέρετε ποιοι μην το ξαναπώ. Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ κ. πρόεδρε και η ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει ποτέ” περιέγραψε