Ναι μεν ο Άγιαξ έκανε φοβερό come-back στις καθυστερήσεις απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ, ωστόσο, ο Τζόρνταν Χέντερσον συνεχίζει ν’ αγνοεί τη νίκη σε συλλογικό επίπεδο από τα τέλη του περασμένου Οκτώβρη!
Ο «Χέντο» έπειτα από τρομερά σύντομα περιπέτεια στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, αποφάσισε τον φετινό χειμώνα να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Ο Άγιαξ τον κάλεσε στο Άμστερνταμ, εκείνος αποδέχθηκε την πρόκληση, ωστόσο, ακόμα δεν έχει καταφέρει να φύγει από το γήπεδο με το χαμόγελο του νικητή!
Προφανώς και το 2-2 με την Μπόντο Γκλιμτ το βράδυ της Πέμπτης, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις για να εξασφαλιστεί ο βαθμός, κάνει τους ανθρώπους του Αίαντα να χαμογελούν, ωστόσο, ο Χέντερσον φαίνεται πως κουβαλάει μια «κατάρα» αυτή τη στιγμή.
Η τελευταία του νίκη σε συλλογικό επίπεδο τοποθετείται στις 28 του Οκτώβρη του 2023 με το 3-2 στην έδρα της Αλ Ουέχντα. Έκτοτε έχει 11 ματς δίχως θετικό αποτέλεσμα, αφού και η Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ είχε κάνει μεγάλη «κοιλιά», προτού καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες το βράδυ της Πέμπτης με το 2-0 επί της Αλ Καλίζ.