Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 για την ήττα από την Ομόνοια και για το σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου που έρχεται κόντρα στην Ανόρθωση.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Πάντα προετοιμαζόμαστε με στόχο τη νίκη αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Κάναμε καλή εμφάνιση, είχαν πολλά από τα στοιχεία που θέλουμε αλλά δεν είχαμε ουσία και δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα από το παιχνίδι».

«Το να χάνεις και να μην είσαι καλός είναι άλλο από το να αποδίδεις καλό ποδόσφαιρο και να μην έρχεται η νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποτελεσματικοί»

Σας βάζει επιπλέον πίεση η διαφορά των τεσσάρων βαθμών; «Όχι δεν μας βάζει επιπλέον πίεση. Είναι τέσσερις οι βαθμοί της διαφοράς και απομένουν άλλοι 27. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο το ΑΠΟΕΛ αλλά και την ΑΕΚ που είναι έναν βαθμό πίσω μας και τις άλλες».

-«Η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ανόρθωση για το Κύπελλο και Όταν περάσει αυτό θα δούμε το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ».

Για τις δηλώσεις του Αλεξέι Σπιλέφσκι οι οποίες και πάλι συζητήθηκαν: «Ο προπονητής μας είναι εξαιρετικό προπονητής. Κρίνεται από όλους. Εμείς κοιτάζουμε την δουλειά του και τι πρόσφερε στην ομάδα μας. Είναι ο αναμορφωτής του Άρη. Για εμάς είναι εξαιρετικός. Κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του, αυτός είναι ο δικός του, εμείς τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε και θέλουμε να του προσφέρουμε όλα όσα πρέπει για να κάνει την δουλειά του».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Κυπέλλου: «Θα έχουμε απουσίες. Ο Μπράουν είναι τιμωρημένος. Έξω είναι οι Μποακί και Στρούσκι και θα δούμε αν θα προλάβει ο Σανέ».