Ο Δημήτρης Χριστοφόρου, εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, μετά το τέλος του ματς απέναντι στην Ομόνοια για την 24η αγωνιστική στο ΓΣΠ, παραχώρησε δηλώσεις.
Οι τοποθετήσεις του:
Για την ήττα: «Δεν είναι βράδυ για να πεις πολλά και ο βασικός λόγος είναι γιατί έχουμε πολύ σημαντικό ματς στην έδρα μας με τον Απόλλωνα την Τετάρτη. Οφείλουμε από απόψε κιόλας να αφιερώσουμε όλη την ενέργειά μας σε αυτό.  Είμαστε απογοητευμένοι για την κάκιστη εικόνα του β΄ μέρους. Δεν έχει καμία σημασία τι κάνεις στο πρώτο μισό του αγώνα, είτε τι κάνεις στο πρώτο μισό της σεζόν. Αυτό που σε καθορίζει είναι τι κάνεις στο δεύτερο μισό, στο πως καταλήγεις δηλαδή…  Στο παιχνίδι σήμερα η κατάληξη ήταν πολύ άσχημη για την ομάδα μας. Λόγω του ότι έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη, οφείλουμε ό,τι κι αν έγινε απόψε γιατί έγιναν πολλά λάθη πέραν από αυτά των παικτών μας, που θέλουμε να ξανά δούμε, αλλά και αυτά ακόμη τα αφήνουμε γιατί προέχει η Τετάρτη και το ματς με τον Απόλλωνα».
Το μήνυμά του στον κόσμο: «Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά να στηρίζει την ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνει και την Τετάρτη, σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό, γιατί πλέον οι βαθμοί δεν βγαίνουν, για να διεκδικήσουμε τις ψηλές θέσεις και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του στη φετινή σεζόν. Να του υποσχεθούμε ότι όλοι όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα θα εργαστούν περισσότερο από τις δυνάμεις τους, ώστε να επαναφέρουν την ομάδα όπως οφείλουν στις επιτυχίες».