Τζόσουα Έιμπ. Στα 14 του χρόνια. Ένας «μικρός» μάγος. Ένα παιδί που ήδη φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ και είναι… viral. Για ποιον λόγο; Μία δοκιμή σε ένα βίντεο 36 δευτερολέπτων, θα σας πείσει!
Θα διαβάσει κανείς το όνομά του και πιθανώς, μετά από λίγο, δεν θα το θυμάται. Δεν είναι παράλογο. Είναι μόλις 14 ετών. Πηγαίνει… γυμνάσιο και απλώς παίζει μπάλα στην Αγγλία.
Φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ. Υποστηρίζει την ομάδα και ονομάζεται Τζόσουα Έιμπ. Για ποιον λόγο να μπει κανείς στη διαδικασία να γράψει για αυτόν; Διότι αισίως, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο γεμάτο από δικά του στιγμιότυπα.
Βίντεο που τον δείχνει να παίρνει την μπάλα, να τελειώνει με υπέροχη άνεση τις φάσεις, να ντριμπλάρει, να «αδειάζει» με χαρακτηριστική ευκολία αντιπάλους. Έχει ξεχωρίσει στις ακαδημίες της Λίβερπουλ, έχει γίνει viral σε μερικές μόνο ώρες.
Άλλοι τον βλέπουν και θυμούνται τον Λιονέλ Μέσι, άλλοι μιλούν για έναν νέο… Μπουκάγιο Σάκα, λόγω του αριστερού του ποδιού, άλλοι εντυπωσιάζονται από την κυνικότητά του και συζητούν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Προς το παρόν, είναι απλώς ένα παιδί. Αλλά το γεγονός πως φορά από τώρα την κόκκινη φανέλα είναι… κάτι!