Είναι εκ των προτέρων βέβαιο πως η επικείμενη συνέντευξη του προέδρου της Ομόνοιας θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ο κ. Παπασταύρου επέλεξε να παραχωρήσει συνέντευξη στο OFC TV, με δημοσιογράφους που επιλέχθηκαν από την ίδια την ομάδα κι όχι σε ανοικτή διάσκεψη, στην παρουσία όλων των Μ.Μ.Ε.
Τονίζω και υπογραμμίζω ευθύς εξαρχής, ότι δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο κι επιλέγω να καταγράψω την άποψή μου ΠΡΙΝ τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης, μη γνωρίζοντας ούτε ποιοι θα παρευρεθούν, ούτε ασφαλώς και το τι θα λεχθεί.
Είναι δικαίωμα του διοικητικού ηγέτη των πρασίνων να παραθέσει συνέντευξη σε όποιον θέλει και με όποιον τρόπο θέλει. Απολύτως σεβαστό, καταγράφω ωστόσο από δικής μου πλευράς το προσωπικό δικαίωμα άποψης που αφορά τη διαφωνία με την κίνησή του να μην παραθέσει ανοικτή διάσκεψη για όλους, αποκλείοντας επί της ουσίας τα πλείστα Μέσα. Προσθέτω επίσης, όπως είναι γνωστό, ότι δεν συγκαταλέγομαι στο γκρουπ των «ρεπόρτερ Ομόνοιας», οπόταν ουδείς μπορεί να μου προσάψει ότι εκφράζω το οποιοδήποτε παράπονο. Καταθέτω απλώς την ταπεινή μου άποψη στο επικοινωνιακό σκέλος της συγκεκριμένης κίνησης.
Δεν πρόκειται άλλωστε για όποια κι όποια συνέντευξη. Τα ποδοσφαιρικά δεδομένα την υφιστάμενη χρονική περίοδο στην Ομόνοια είναι εξάλλου εντελώς διαφορετικά, η επόμενη μέρα και το πλάνο δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον κι ο καθένας θα μπορούσε σε μία ανοικτή συνέντευξη να απευθυνθεί στον πρόεδρο της ομάδας της Λευκωσίας.
Μεγαλύτερη σημασία βεβαίως έχει το τι θα ειπωθεί από τον Σταύρο Παπασταύρου και το… feedback που θα αφήσει στο τέλος της συνέντευξης στον κάθε φίλο της Ομόνοιας.

Ανδρέας Βεντούρης