Οι τοποθετήσεις του προπονητή του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, έπειτα από το τέλος του σούπερ ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα.
Όλα όσα είπε:
«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς αλλά καταφέραμε να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα. Κάναμε περισσότερα σωστά πράγματα και γι’ αυτό προκριθήκαμε. Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και γι’ αυτό μας αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας. Αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε στο κύπελλο κι εύχομαι να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο γι’ αυτούς».
Για το ότι ήταν η πρώτη ανατροπή: «Οι παίκτες είναι που αξίζουν τα συγχαρητήρια γιατί αυτοί παίζουν. Εγώ απλώς τους δίνω τις κατευθυντήριες γραμμές. Θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από ότι δείχνει η θέση μας στο πρωτάθλημα. Ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα».
Αν αυτή η εμφάνιση αποτελεί οδηγό για να φτάσει στον τελικό και την κατάκτηση του κυπέλλου: «Οι παίκτες πάντα θέλουν να δίνουν το 100% τους και θέλουν να πετύχουν πράγματα. Δεν παίξαμε τόσο καλά ενάντια στις μικρές ομάδες σε σχέση με το πως παίξαμε με τις μεγάλες. Στο διάστημα που μας απομένει για το πρωτάθλημα θα δουλέψουμε για τη νέα σεζόν. Όσον αφορά το κύπελλο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτό το ψηλό επίπεδο για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου».