Δεν έχει αντίπαλο φέτος στην Ιταλία η Ίντερ. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι νίκησε την Αταλάντα με 4-0 κι έφτασε τις οκτώ διαδοχικές νίκες ενώ παραμένει αήττητη από τις 27/09/23. με αυτή τη νίκη οι «νερατζούρι βρέθηκαν ξανά στο +12 από τη Γιουβέντους και απλά περιμένουν τη μαθηματική κατάκτηση του Σκουντέτο.
Στο 13ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ντε Κετελάρ και στο 16’ το σουτ του Μίραντσουκ πέρασε μόλις έξω. Στο 19’ ακυρώθηκε και το γκολ του Μπαρέλα και στο 25’ το σουτ του Λαουτάρο πέρασε μόλις έξω. Τελικά στο 26ο λεπτό ο Καρνεζέκι πρόλαβε τον Μχιταριάν αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Νταρμιάν που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0.
Στο 29ο λεπτό ο Καρνεζέκι είπε όχι σε νέο σουτ του Νταρμιάν και στο 39’ η Ίντερ είχε και δοκάρι με τον Λαουτάρο ο οποίος στο 45+1’ με πανέμορφο γύρισμα από το ημικύκλιο έγραψε το 2-0.
Στο 48ο λεπτό ο Καρνεζέκι είπε όχι σε κοντινή προσπάθεια του Ντιμάρκο ενώ στο 54’ ο γκολκίπερ της Αταλάντα απέκρουσε το πέναλτι του Λαουτάρο και στην επαναφορά ο Ντιμάρκο πλάσαρε για το 3-0. Η Ίντερ ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό και στο 71ο λεπτό ο Σάντσες εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Φρατέζι με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-0.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Νταρμιάν (46’ Ντάμφρις), Ντε Φράι, Ντιμάρκο (69’ Αουγούστο), Παβάρ, Μπαζτόνι, Μχιταριάν (62’ Φρατέζι, 73’ Κλάασεν), Μπαρέλα, Ασλάνι, Αρναούτοβιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες (69’ Σάντσες).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεζέκι, Κολάσινατς (58’ Μπάκερ), Ντζιμσίτι, Τζαπακόστα, Χάτεμπουρ, Σκαλβίνι (58’ Χίεν), Πάσαλιτς, Κοουπμάινερς (57’ Λούκμαν), Έντερσον, Μίραντσουκ (57’ Αντόπο), Ντε Κετελάρ (76′ Τουρέ)