Ο διεθνής Ελβετός ρεφ, Dudic Alessandro θα διευθύνει τον αγώνα της Ανόρθωσης απέναντι στον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Τετάρτη (14/2), σε μία αναμέτρηση η οποία μπορεί να κρίνει ουσιαστικά την 6άδα. Να σημειωθεί ότι, θα είναι και στο VAR στον αυριανό (13/2) αγώνα του Οθέλλου κόντρα στην Πάφος FC στο στάδιο «Αμμόχωστος».


Ο 35χρονος διαιτητής σφύριξε αγώνα της «Κυρίας» πριν από τρεις εβδομάδες στις 22 Ιανουαρίου, στην ήττα με 2-1 από τον Άρη στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στο παιχνίδι εκείνο έδειξε επτά κίτρινες κάρτες (Πέντε για Άρη, δύο για Ανόρθωση) και είχε μία καλή εμφάνιση αφού δεν υπήρχαν οποιαδήποτε παράπονα μετά το ματς. Μάλιστα, στο 72′ ο Άρης είχε ζητήσει πέναλτι σε χέρι του Παρούτη, ο ΒΑΡίστας τον έστειλε να το ελέγξει αλλά ο διαιτητής επέμεινε στην αρχική του απόφαση.
Τελευταία αναμέτρηση του ήταν πριν από δύο μέρες (10/2) για το Ελβετικό πρωτάθλημα,  στην ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Σταντ Λωζάνη Ούσι και Λωζάνη Σπορτ. Γενικότερα, πρόκειται για διαιτητή ο οποίος θεωρείται «καρτάκιας» αφού στα τελευταία του τρια ματς έδειξε 19 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες.

Σόλωνας Κύπρου