Οδηγίες για σύσταση ανακριτικής ομάδας με επικεφαλής αξιωματικό, για πλήρη διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης στη Μακεδονίτισσα δόθηκαν στην Αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της έκρηξης.

Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία θα πραγματοποιήσουν έρευνες, ώστε να διακριβώσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε το σοβαρό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι δύο άτομα τραυματίσθηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο ισόγειο τριώροφης κατοικία στη Μακεδονίτισσα το βράδυ της Τρίτης (20/2).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα 20 ετών τραυματίσθηκε, όταν σημειώθηκε η έκρηξη στην οικία όπου διέμενε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, σημειώνει ότι τραυματίστηκε και δεύτερο άτομο, το οποίο διακομίστηκε για περίθαλψη σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση από την ισχυρή έκρηξη στο διαμέρισμα της 20χρονης, οι τοίχοι γκρεμίστηκαν και προκλήθηκε αναστάτωση στους περίοικους.

Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία διεξάγουν έρευνες ώστε να διακριβώσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε το σοβαρό περιστατικό.

πηγή: sigmalive.com