Μπορεί ο πρόεδρος του σωματείου, Ευγένιος Χαμπουλλάς, να έχει την πρόθεση για θετική εισήγηση για τη μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στο σωματείο, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλα τα μέλη του δ.σ του συλλόγου.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί διαφωνούν στο να συμβεί κάτι τέτοιο την υφιστάμενη χρονική περίοδο, καθώς η συμφωνία διαχείρισης ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο κι αν δεν υπογραφεί νέα συμφωνία, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα επιστρέψει ούτως ή άλλως στο σωματείο.
Επίσης, αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου δεν είναι ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι δεν έχουν παραληφθεί οι ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας, παρότι είχαν ζητηθεί, γεγονός που τους δημιουργεί (τουλάχιστον) μία επιφύλαξη.
Λόγω των διαφωνιών που προκύπτουν, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει συγκληθεί έκτακτη συνεδρία του δ.σ του σωματείου στις 16:00, πριν την συνέλευση για να συζητηθεί εκ νέου το όλο θέμα!
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η απογευματινή γενική συνέλευση (17:30) συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, κυρίως για την κατάληξή της και τι θα ψηφίσουν τα μέλη του σωματείου, ανεξαρτήτως ποια θα είναι η τελική εισήγηση του δ.σ του συλλόγου.

Ανδρέας Βεντούρης