Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και τοποθετήθηκε για αρκετά θέματα.
Ανάμεσα σε άλλα είπε:
Για την ήττα από την Ομόνοια: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που επιδιώξαμε. Η ήττα αυτή αντικατοπτρίζει την γενική φετινή εικόνα του Απόλλωνα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, υπήρξε προσπάθεια σε πολλά παιχνίδια, συγκυρίες και τύχη δεν ήταν με το μέρος μας γενικότερα. Όταν ήρθε ο κ. Ματσίν η ομάδα βελτιώθηκε αλλά δεν έχουμε το εύκολο γκολ και μας στοιχίζει. Δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα από τον Μάρκες και τον Βαλμπουενά, θα έπρεπε να έχουμε πλουραλισμό στο σκοράρισμα.
Υπάρχει απογοήτευση αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και αναμένουμε με αγωνία την απόφαση για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας».
Εάν έχει ευθύνη η διοίκηση για την κακή πορεία της ομάδας: «Σίγουρα πάντοτε έχει ευθύνη. Εμείς αυτό που δεν καταφέραμε είναι να κρατήσουμε ένα βασικό κορμό. Χάσαμε παίκτες οι οποίοι ήθελαν να αγωνιστούν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και μας στοίχισε. Βέβαια δεν περιμέναμε να έρθει σε τέτοιο βαθμό η κάθοδος».
Αγωνιστικά νέα εν όψει ΑΕΚ: «Ο Σέλβικ είναι σίγουρα εκτός και ο Εκπολό λόγω τιμωρίας καρτών. Θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες για τον Κοστάκε και για τον Γιούρτσεβιτς αλλά δύσκολα προλαβαίνουν. Πάμε στην Λάρνακα για να δώσουμε ότι έχουμε και να κάνουμε ότι μπορούμε. Γνωρίζουμε την δυσκολία του αγώνα απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα αλλά είμαστε ο Απόλλωνας και θα πάμε για θετικό αποτέλεσμα».
Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Η θέση του Απόλλωνα είναι να διεξαχθεί ο αγώνας. Θα αναμένουμε την τελική ετυμηγορία του Αθλητικού Δικαστή».
Αν ταξίδεψε στο εξωτερικό ο Βαλμπουενά: «Όχι δεν έχω τέτοια ενημέρωση».