Δικαιούνται στο ΑΠΟΕΛ, να μην ασχοληθούν παραπάνω με το ότι δεν νίκησαν την Ανόρθωση λόγω του ότι εκτός από την παραμονή στην 1η θέση είδαν τη διαφορά από τη 2η θέση να αυξάνεται.
Οι τέσσερις βαθμοί, δεν του δίνουν βέβαια το πρωτάθλημα, όμως επιτρέπουν στο Σα Πίντο και στους ποδοσφαιριστές στους να θεωρούνται σαν το μεγάλο φαβορί για να τερματίσουν στην 1η θέση.
Για να κατακτήσουν όμως το πρωτάθλημα, θα πρέπει να νικήσουν τα δικά τους παιχνίδια. Αυτός είναι ο κανόνας και έχοντας στο μυαλό το περσινό σκηνικό, οφείλουν και πρέπει να το διορθώσουν.

Οι πρωτοπόροι, δεν ήταν καλοί με την Ανόρθωση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά, φάνηκαν στο γήπεδο το τελευταίο ημίωρο όταν και έχασαν ευκαιρίες για να φύγουν νικητές.
Δεν τα κατάφεραν και πλέον καλούνται να αντιμετωπίσουν διαφορετικά τον επόμενο αντίπαλο που θα είναι την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ η Πάφος FC.
Επιβάλλεται να αξιοποιήσουν την έδρα τους όπως έκαναν και στη κανονική διάρκεια \και πλέον μία πιθανή νίκη στη 2η αγωνιστική, πολύ πιθανόν να τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο, αφού θα γίνει και ο αγώνας ΑΕΚΆρης στην ίδια αγωνιστική.
Προκαλεί ανησυχία ο τραυματισμός του Κοσταντίνοφ αφού κανένας δεν θέλει να χαθεί αυτός ο σπουδαίος παίκτης στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.