Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ, Αλέξη Γαρπόζη, μετά το φινάλε του ματς με αντίπαλο την Καρμιώτισσα για την 23η αγωνιστική.
Τι είπε:
«Ήταν διαφορετικό το ματς από αυτό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Η Καρμιώτισσα ήταν πιεσμένη βαθμολογικά κι ήθελε τη νίκη. Δεν μπορείς να κάνεις δύο ματς τα ίδια. Με τη Νέα Σαλαμίνα ήμασταν καλύτεροι, σήμερα παίξαμε καλά. Βρήκαμε τις ευκαιρίες στο β’ μέρος, ιδιαίτερα στο ανοιχτό γήπεδο, δεν βάλαμε πιο νωρίς το τρίτο γκολ, το πετύχαμε στο τέλος αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Πιστεύω πάρα πολύ στο ρόστερ της ΑΕΛ και γι’ αυτό είμαι εδώ. Αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της ψυχολογίας και είμαστε σε καλό δρόμο. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα είπα στα παιδιά πως δουλεύουμε καλά αμυντικά κι έχουμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Ήταν δύσκολο το timing που ανέλαβα την ομάδα γιατί τα πρώτα δύο ματς που ήμουν στον πάγκο δεν έγιναν κι ήταν πρωτόγνωρο. Δίνουμε έμφαση στη νοοτροπία νικητή την οποία θέλουμε να κτίσουμε ξανά στην ΑΕΛ. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο».
Για τον Μόρσαϊ: «Ο Μόρσαϊ είναι πολύ καλύτερα κι επιστρέφει στο γήπεδο. Να ευχηθούμε περαστικά και στον Κύπρο Χριστοφόρου κι ότι θέλει θα είμαστε δίπλα του».