Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Τσεχίας στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2025.
Σκόραρε 22 πόντους και μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είχαμε πολύ λίγες μέρες προετοιμασίας, δουλέψαμε όσο μπορούμε με τα δεδομένα όλων των παικτών και με την κούραση που υπάρχει. Κάναμε εξαιρετική δουλειά και είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε με νίκη. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, ο κόουτς είναι νέος, νέα φιλοσοφία και δεν μπορείς να χτίσεις τόσο γρήγορα μια ομάδα. Νομίζω πως λυθήκαμε μετά τα πρώτα πέντε λεπτά και ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα.
Η Εθνική πρέπει να είναι μια σκληρή ομάδα, να μην τα παρατάει ποτέ και να είναι περήφανος όποιος φοράει τη φανέλα. Αυτό μας είπε ο κόουτς Σπανούλης. Εύχομαι καλή αρχή στον κόουτς. Είναι μεγάλη προσωπικότητα, ξέρουμε τι παίκτης ήταν και κάνει τώρα αυτά τα βήματα.
Η Εθνική είναι τεράστια τιμή και το τοπ επίπεδο. Είναι ακόμα αρχή, έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά. Κι άλλοι μπορούν να βγουν μπροστά. Λείπουν και πολλοί παίκτες. Να είναι όλοι υγιείς και το καλοκαίρι να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα».